Klassikeren: Men størst av alt friheten

Grip sjansen! Nå er Men størst av alt er friheten. Om innvandringens konsekvenser, tilgjengelig i et begrenset og aller siste opplag. Boken tok et knusende oppgjør med innvandringspolitikken ført av det ene Stortinget etter det andre og ble årets debattbok i 2006, vant litteraturpris, og fikk strålende anmeldelser, som treningskast 5 i VG.

VG: «EN INNVANDRINGSPOLITISK BOMBE»

Mange mener, med rette, at hadde politisk ledelse handlet på bakgrunn av det vell av dokumentasjon og argumentasjon Storhaug la frem i boken, som ble hennes definitive gjennombrudd, ville Norges tilstand i dag vært langt bedre, både verdimessig og økonomisk.

Vi kan nå tilby boken på 280 sider og i hard cover, for kun 149 kr, pluss frakt. Boken er også en ypperlig julegave!

Her fra bokens baksidetekst:

Har vi mot i brystet og vett i pannen? Vårt fredelige velferdssamfunn preget av individuell frihet og sosialt samhold er under press. Landet står overfor massive utfordringer på grunn av dagens innvandrings- og integreringspolitikk. Innvandringen er ikke bærekraftig. Som i Europa ellers, utvikles det også i Norge enklaver eller parallellsamfunn med rene innvandrerbefolkninger. Disse domineres av store menneskerettslige og sosiale problemer, og mange kvinner og barn lider under uverdige forhold.

Vi lever i en dyster tid: Jentebarn og kvinner tildekkes. Homohetsen vokser. Jenter født i Norge kjønnslemlestes. Antall voldtekter øker og blir grovere. Henteekteskap, søskenbarnekteskap, familieavtalte ekteskap: Individet knuses i et kynisk spill om visum, statsborgerskap og penger. Ytringsfriheten trues av selvsensur, trusler og vold. Det jukses med innvandringsreglene. Islamismen brer om seg, også blant tredjegenerasjonsinnvandrere.

Denne grundige debattboka utfordrer unnfallenheten til norske politikere, forskere, journalister, sosialdemokrater og feminister. Budskapet er: Noe må gjøres, og det haster.

Les mer om boken her.

Alle bøker signeres av forfattteren.

KJØP BOKEN HER!

Alternativer